BAKLAVALIK & BÖREKLİK UN - 50 KG
Kullanım Alanı
- Baklava, börek, mantı ve kruvasan gibi iyi açılmasını istediğiniz ürünlerde kullanılır.
Özellikleri
- Yüksek miktarda su kaldırabildiğinden ürün verimini artırması
- Hamurun yırtılmadan dayanıklı bir şekilde ince açılması
- Açılma esnasında kurumaması
- Pişirme sırasında kenarlarında kıvrılma yaşanmaması
- Şerbet emmesi ve şerbet verildikten sonra kabarık kalarak gevrek ürün elde edilmesi şeklinde sıralanabilir.
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 50 KG
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 25 KG
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 10 KG
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu - 50 KG (Polipropilen Örgü Çuval)
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 25 Kg (Polipropilen Örgü Çuval)
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 10 Kg (Polipropilen Örgü Çuval)
- ANADOLU - Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik & Pastalık Buğday Unu 10 KG (FSC / Yenilebilir Kağıt Ambalaj)
- ANADOLU - Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik & Pastalık Buğday Unu 5 KG (FSC / Yenilebilir Kağıt Ambalaj)