
Kullanım Alanı
Baklava, börek, mantı ve kruvasan gibi iyi açılmasını istediğiniz ürünlerde kullanılır.
Özellikleri
Yüksek miktarda su kaldırabildiğinden ürün verimini artırması
Hamurun yırtılmadan dayanıklı bir şekilde ince açılması
Açılma esnasında kurumaması
Pişirme sırasında kenarlarında kıvrılma yaşanmaması
Şerbet emmesi ve şerbet verildikten sonra kabarık kalarak gevrek ürün elde edilmesi şeklinde sıralanabilir.
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 25 Kg (Polipropilen Örgü Çuval)
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 50 KG
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 25 KG
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 10 KG
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu - 50 KG (Polipropilen Örgü Çuval)
- Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik Buğday Unu 10 Kg (Polipropilen Örgü Çuval)
- ANADOLU - Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik & Pastalık Buğday Unu 10 KG (FSC / Yenilebilir Kağıt Ambalaj)
- ANADOLU - Özel Amaçlı Baklavalık & Böreklik & Pastalık Buğday Unu 5 KG (FSC / Yenilebilir Kağıt Ambalaj)